Si, però hi ha dues coses a tenir en compte,
1r. Si l’avís és de fa temps, el esborrar-ho l'aplicació t'envia a la pàgina del usuari, però lo que és interessant el poder llegir complert el xiu que vas fer, com a X que veus el teu i el “m'agrada”.
2n. Em pot interessar conservar alguns avisos i no voler esborrar-les tots.
Inicia sessió per respondre a aquest xiu.
No hi ha respostes encara. Sigues el primer a respondre!